مضرات سیگارهای الکترونیکی بر روی سیستم دفاعی مغز

در این مقاله می خوانید :

مضرات سیگارهای الکترونیکی بر روی سیستم دفاعی مغز

سیگارهای الکترونیکی که در بین نوجوانان محبوبیت دارند با افزایش مصرف الکل و مواد مخدر مرتبط هستند.

با کمک مالی NIH، محققان به دنبال درک اثرات ترکیب سیگارهای الکترونیکی و الکل بر لایه محافظ مغز هستند: سد خونی-مغزی.

این مانع دفاعی، زمانی که مختل شود، می‌تواند منجر به آسیب عصبی و زوال شناختی شود.

هدف این تحقیقات کشف آسیب‌های خاص ناشی از این ترکیب و شناسایی نشانگرهای زیستی بالقوه برای استفاده بالینی است.

استفاده از سیگار الکترونیکی به تنهایی می‌تواند سد خونی مغزی را مختل کرده و باعث التهاب مغز شود.

ترکیب قرار گرفتن در معرض سیگار الکترونیکی و الکل ممکن است منجر به اختلال عملکرد میتوکندری و زوال شناختی شود.

هدف این تحقیق شناسایی نشانگرهای زیستی است که می تواند آسیب سد خونی مغزی را در مصرف کنندگان مواد تشخیص دهد.

سیگارهای الکترونیکی با طعم‌های متنوع و تصورات گسترده از ایمنی، برای طیف وسیعی از کاربران و به‌ویژه نوجوانان جذابیت دارند. با این حال، استفاده از سیگار الکترونیکی با افزایش مصرف الکل و همچنین استفاده از سایر مواد و مواد مخدر مرتبط است. اثرات سلامتی چنین ترکیباتی تقریباً کاملاً ناشناخته باقی مانده است.

با کمک‌های مالی از سوی موسسه ملی سوء مصرف الکل و الکلیسم (NIAAA) از موسسه ملی بهداشت (NIH)، محققان دانشکده پزشکی لوئیس کاتز در دانشگاه تمپل امیدوارند تأثیر ترکیب الکل و الکل را روشن کنند.

تأثیر استفاده از سیگار بر روی سد خونی مغز – لایه سلولی که عبور مواد را به بافت‌های حساس سیستم عصبی مرکزی تنظیم می‌کند.

بیشتر بخوانید:  ممنوع کردن سیگار منتول در آمریکا

دکتر پرسیدسکی توضیح می‌دهد: مطالعات بالینی بر روی داوطلبان انسانی نشان می‌دهد که سیگارهای الکترونیکی به تنهایی بر رگ‌های ریز در مغز تأثیر منفی می‌گذارند و سطوح فاکتورهای التهابی در خون را افزایش می‌دهند.

ما قصد داریم با کمک مالی جدید خود از NIAAA، عوامل و مکانیسم‌های پشت این رویدادها را شناسایی و درک کنیم که می‌تواند اثرات نامطلوبی بر عملکرد مغز داشته باشد.

سد خونی مغز معمولاً بسیار انتخابی است و فقط به برخی از مولکول‌ها اجازه ورود به سیستم عصبی مرکزی را می‌دهد و از ورود بسیاری دیگر جلوگیری می‌کند. با این حال، هنگامی که آسیب ببیند یا آسیب ببیند، این عملکرد محافظتی از بین می‌رود.

از آنجایی که مولکول‌هایی که معمولاً بیرون نگه داشته می‌شوند – مانند سلول‌های ایمنی، پروتئین‌های التهابی و سموم – راه خود را از سد عبور می‌کنند و به مغز می‌رسند، فرآیندهای التهابی را که به نورون‌ها آسیب می‌زند و به زوال شناختی و کاهش عملکرد عصبی کمک می‌کنند، سوخت می‌دهند.

مطالعات قبلی نشان داده است که استفاده از سیگار الکترونیکی به تنهایی می‌تواند عملکرد سد خونی مغز را مختل کند و باعث التهاب در مغز شود. در حیوانات، قرار گرفتن در معرض بخار سیگار الکترونیکی با کاهش فاکتورهایی که از عملکرد عصبی حمایت می‌کنند و با افزایش تولید گونه‌های فعال اکسیژن (ROS) و تجمع مولکول‌های التهابی در سلول‌های اندوتلیال مرتبط است.

افزایش در چنین عواملی، به ویژه ROS، مانع از عملکرد میتوکندری، باتری‌های کوچک درون سلول‌ها می‌شود که برای سوخت تقریباً تمام عملکردهای سلولی انرژی تولید می‌کنند.

به لطف کمک مالی جدید، دکتر پرسیدسکی و همکارانش اکنون می‌توانند به طور خاص مکانیسم جدید آسیب ناشی از الکل و سیگارهای الکترونیکی و تأثیر سطوح بالای مولکول های پیش التهابی، از جمله ROS، بر عملکرد میتوکندری در سلول های اندوتلیال را بررسی کنند.

بیشتر بخوانید:  سیگار در اروپا !

سد خونی مغزی

آزمایش‌های آن‌ها با استفاده از سیستم‌های آزمایشگاهی و مدل‌های حیوانی که اثرات مصرف مزمن الکل و استنشاق سیگار الکترونیکی را ترکیب می‌کنند، انجام خواهد شد. داده‌های اولیه جمع‌آوری‌شده از این مدل‌ها قبلاً نشان داده‌اند که قرار گرفتن در معرض الکل و سیگار الکترونیکی منجر به افزایش اختلال عملکرد میتوکندری و مرگ شناختی می‌شود.

از آنجایی که محققان مکانیسم های آسیب اندوتلیال و سد خونی مغز مربوط به میتوکندری را روشن می‌کنند، امیدوارند نشانگرهای زیستی را برای استفاده بالینی احتمالی نیز شناسایی کنند.

دکتر پرسیدسکی می‌گوید: کشف نشانگرهای زیستی مرتبط با قرار گرفتن در معرض الکل و سیگار الکترونیکی که می‌توانند در خون اندازه‌گیری شوند، می‌تواند به توسعه استراتژی‌های غربالگری آینده برای شناسایی و ارزیابی سطوح آسیب سد خونی مغزی در افرادی که از این مواد استفاده می‌کنند منجر شود.

تحقیقات گزارش شده در این نشریه توسط مؤسسه ملی سوء مصرف الکل و الکلیسم مؤسسه ملی بهداشت پشتیبانی شده است.

مضرات سیگارهای الکترونیکی بر روی سیستم دفاعی مغز

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *